O PROJEKTU PDFKnjige.net | PDFKnjige.com

Cilj projekta PDFKnjige.net jeste da na jednom mjestu prikuplja besplatne knjige, maturske i semniraske radove, naučno - istraživačke radove, tekstove, tutoriale, članke i dr. literaturu. Želja nam je da korisno znanje učinimo dostupnim svima i na taj način zajedno učestvujemo prije svega u ličnoj edukaciji a naravno i edukaciji drugih.

Ako želite da i VI date svoj doprinos u razvoju ove ideje možete to učiniti na dva načina:
- ako imate neku knjigu/tekst/članak ili tutorial možete nam ga poslati na našu e-adresu: info @ pdfknjige . net
- preporučiti našu stranicu prijateljima ili poznanicima putem FACEBOOK-a ili neke druge društvene mreže

BITNE NAPOMENE:
Obizorm da nam je cilj da korisno znanje dođe do onih koji ga traže ali i da POŠTUJEMO AUTORSKA PRAVA drugih, odlučili smo se da SADRŽAJI koje dijelimo budu BESPLATNI, tj. da nemaju naznačenu zabranu za daljenje dijeljenje. Mi NE POSTAVLJAMO LITERATURU (pdf, doc, ppt i druge fajlove) NA NAŠE SERVERE već samo linkove do izvora, a ispod svake knjige/teksta ili nekog drugog rada naznačena je i adresa do fajla (IZVOR).
Sadržaje koje postavljamo uglavnom pronalazimo nalazimo putem GOOGLE PRETRAŽIVAČA ali i priloga naših posjetioca i dalje linkujemo na servere gdje se već nalaze.

Trudimo se da svaki LINK koji postavimo PROVJERIMO prije nego objavimo ali zbog obimnosti sadržaja mogući su i eventualni propusti, za što bi bili zahvalni ako nam ih ukažete.

Ako ste autor neke od knjiga koje se nalaze na našem portalu a niste dali dozovlu za distribuciju iste, ili ne želite da se link do vaše knjige/rada nalazi na našem portalu molimo da nas obavijestite i mi ćemo ga istog trenutak ukloniti.
Preuzimanjem neke od knjiga, vi također preuzimate potpunu odgovornost za eventualne štete nastale prilikom downloada, korištenjem ali i distribucijom iste.

« NAZAD NA STRANICU