Ukupno 4 knjiga u kategoriji Elektronika
Elektronika, programiranje, programiranje mikrokontrolera..

Elektrotehnika za radioamatere

thumbnail
Radiotehnika je jedna od tehničkih nauka, a bavi se električnim pojavama koje su u vezi sa provođenjem, rasprostiranjem i prijemom elektromagnetnih talasa, posredstvom kojih se šalje i primaju razni signali. ...opširnije »

Raketna Tehnika

thumbnail
Raketna tehnika je naredila v 20. stoletju izjemen napredek. A ta razmah stoji na tisočletju razvoja teoretičnega in empiričnega znanja. Že stari Grki so naredili napravo, ki se je poganjala ob žici z izpuščanjem vodne pare iz tlačnega rezervoarja. Ta preprosta naprava je bila prednik tako raket, kakor tudi par ...opširnije »

Izrada pogača - invertovanje šećera kiselinama

thumbnail
Izrada pogača i prehrana pčela sa invertovanjem kiselinama, obezbijeđuje pčele od eventualne zagađenosti američkom gnjiloćom i drugim bolestima. Ovdije moram naglasiti da je vitamin C - Limunska kiselina - Askorbinske kiseline ili trgovački naziv – limuntoz. Ovo je kiserlina koja se koristi za predloženi r ...opširnije »

Programiranje mikrokontrolera

thumbnail
Mikrokontroleri s EPROM memorijom pogodni su za razvoj uređaja jer omogućavaju reprogramiranje sadržaja EPROM-a. Programiranje EPROM-a vrši se u za tu svrhu dizajniranim uređajem. Izrađuju se kao samostalni uređaji s vlastitim procesorom i sučeljem za upis podataka u EPROM, ili kao uređaji koji se obično prik ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog