Ukupno 5 knjiga u kategoriji 3D grafika i modeliranje
Naučite 3D modeliranje.

Vježbe iz SolidWorks-a

thumbnail
SolidWorks (stilski SOLIDWORKS), je CAD i CAE računarski program za čvrsto modeliranje koji se pokreće na Microsoft Windowsu. SolidWorks je kreirao Dassault Systèmes.Namijenjen je inženjerima prvenstveno mašinske struke ali i tehničarima različitih struka. S tim u vezi, program rada je podijeljen u dva modula, ...opširnije »

AutoCAD za početnike

thumbnail
AutoCAD tvrtke AutoDesk je program iz područja vektorske grafike gdje je svaka crta, geometrijski lik ili složeno geometrijsko tijelo iscrtano temeljem matematičke interpretacije operacija s vektorima. AutoCad je također računalni program za izradu i dizajn, čiji su alati, zahtjevi i aplikacije rasprostra ...opširnije »

Student Guide to Learning SolidWorks

thumbnail
Tutorijal namijenjen za studentima i svima onima koji uče raditi u SolidWorks programu.Odličan tutorijal na preko 150 stranica. ...opširnije »

Uvod u AutoCAD - priručnik

thumbnail
Sadržaj: Uvod u AUTO CAD 2007 KOORDINATNI SUSTAV Vrste koordinata u AutoCAD-u Pokretanje AutoCAD-a Izgled radnog prozora Početne postavke, podešavanje Funkcijske tipke Alatne trake Statusna alatna traka - MOD-ovi UCS - User Coordinate Sytem Najčešće korištene naredbe Priprema za crtanje ...opširnije »

Tower 6 - upustva za rad

thumbnail
Detaljan i opsežiran tutorijal za rad sa programom Tower 6. Program Tower je potpuno samostalan grafički program koji radi pod operativnim sistemima Windows 2000,Windows XP i Windows Vista”. Minimalna konfiguracija računara je praktično određena minimalnim zahtjevima ovih operativnih sistema pa ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog