Ukupno 5 knjiga u kategoriji Alternativa

Kako uspjeti, plan u 15 tačaka

thumbnail
Kako upsjeti, plan u 15 tačaka. Nemoj da govoriš negativno o ljudima iza njihovih leđa.Ako ogovaraš, ljudi ti se neće poveravati. Gledaj svoja posla. ...opširnije »

Priručnik za izgradnju samopouzdanja

thumbnail
Priručnik za izgradnju samopouzdanja. Uvod Pozitivni osjećaji Pozitivno pričati Stvaranje svoje vizije Planiranje Vizualizacija uspjeha Akcija Prihvaćanje reakcija Samo nastavite ...opširnije »

Alternativni izvori energije

thumbnail
Neobnovljivi oblici energije: - Fosilna goriva (ugalj, nafta, zemni gas, uljni škriljci), - Fosilna goriva (ugalj, nafta, zemni gas, uljni škriljci), - Nuklearna goriva - Unutrašnja toplota Zemlje (geotermalna energija)  Obnovljivi oblici energije: - Vodne snage, (energija vodotokova, morskih struja i ...opširnije »

Alhemičar

thumbnail
Deset godina kasnije… Sećam se kad sam primio pismo od američkog izdavača Harper Kolinsa: »Čitati Alhemičara je kao probuditi se i posmatrati zoru dok ostatak sveta još uvek spava«. Izašao sam, pogledao u nebo i pomislio: «Dakle, knjiga će biti prevedena!« U to vreme sam se borio da se potvrdim kao pisac, ...opširnije »

Ko vlada svetom

thumbnail
Na početku, ona se koristila za hvatanje miševa, ali njen princip rada se toko mistorije najviše primenjivao za "hvatanje ljudi". Princip rada mišolovke je jednostavan. Ona izgleda kao da nudi nešto veoma primamljiv o, a u stvari je klopka. Žrtva koja se uhvati u mišolovku najčešće određeno vreme pati, da ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog