Ukupno 5 knjiga u kategoriji Vrt i bašta

Upustvo za sadnju i njegu ruža

thumbnail
Idealno vreme za sadnju ruža je jesen. Kataloška isporuka sadnica je u drugoj polovini oktobra jesenja isporuka i to je i optimalno vreme za sadnju. Prolećna sadnja počinje početkom marta. ...opširnije »

Moj bio vrt

thumbnail
Pod pojmom biološki način obrađivanja zemlje podrazumijeva se gajenje, njega, ishrana i zaštita biljaka u vrtu bez primjere hemijskih sredstava. Dakle, bez negativnih posljedica po prirodnu ravnotežu po živa bića u zemlji i na njoj, bilje a time i po našu hranu. ...opširnije »

Bašta zelena cijele godine

thumbnail
Pred vama je tekst knjige Bašta zelena cele godine koji vas uvodi u svet bio-bašte, nastale od poznate bašte ili povrtnjaka, ali sad sa novim, ekološkim pristupom gajenju i uređenju. Zato u njoj specifičnim redosledom idu tekstovi o baštama, o potrebi za gajenjem raznovrsnog povrća i načinima oblikovanja ba ...opširnije »

Drvo

thumbnail
Pod drvetom se smatra višegodišnja drvenasta biljka čija je visina iznad zemlje najmanje 5 m. Drvo se grana i stvara krošnju tek na određenoj visini debla. To je i najvažnija razlika u odnosu na grm kod koga više stabljika izbija iz samog korena i na taj način formi ...opširnije »

Vrtlarski priručnik - Gradski vrtovi

thumbnail
Želite li u vrtu uzgojiti što više kvalitetnog povrća i cvijeća, treba odabrati kulture i sorte koje ćete uzgajati, najpovoljnije vrijeme sjetve, sadnje i berbe, najpovoljniji način gnojidbe i obrade tla te načine njege biljaka. Zato smo pripremili ovaj priručnik! Nadamo se da ćemo Vam praktičnim sav ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog