Ukupno 39 knjiga u kategoriji Biznis projekti

Vodič za startap preduzeća

thumbnail
Kada pokrećete sopstveni posao suočavate se sa mnoštvom pitanja i izazova: da li ja to mogu; da li imam dovoljno dobru ideju; kako da sastavim biznis plan; gde da pronađem novac; koliko mi je novca potrebno; šta sve treba da znam i uradim na početku; koje su najčešće zamke biznisa i kako da ih izbegnemo... Ni ...opširnije »

Izrada biznis plana

thumbnail
Šta je to biznis plan? Kako izraditi dobar i uspiješan biznis plan? Šta sve trebate znati da bi vaš biznis plan bio uspiješan i prihvaćen? ...opširnije »

Investicioni program proizvodnje peleta

thumbnail
Govoreći o razvoju te mogućnostima korištenja peleta i biomase austrijski su stručnjaci naglasili kako je u Austriji trenutačno oko 35.000 uređaja za grijanje na pelet, a gotovo svaki drugi od njih je u gornjoaustrijskom kućanstuv. ...opširnije »

Vodič za poduzetnike

thumbnail
Vodič za buduće poduzetnike. Ova brošura je namijenjena onima koji žele osnovati nova ili razviti već postojeća mala i srednja poduzeća. Napisana je jednostavnim rječnikom koji je razumljiv početnicima, ali isto tako sadrži korisne savjete i informacije za poduzetnike sa više iskustva. Da bi se stvorile p ...opširnije »

Biznis plan plantaže kupine

thumbnail
Kupina je kao voćna vrsta u našoj zemlji, a posebno u BiH, za mnoge proizvođače nova i još nedovoljno poznata kultura, jer je u proizvodnju počela da se uvodi tek prije tridesetak godina. Kao voćna kultura, kupina im a veliki privredni značaj. Plodovi kupine su pogodni i veoma tražen i za raznovrsnu dom ...opširnije »

Zasad jabuke - Biznis projekat

thumbnail
Gotov biznis plan za podizanje i uzgoj zasada jabuke. ...opširnije »

Pčelarstvo - Biznis planovi

thumbnail
Ovaj biznis plan je urađen radi provjere ekonomske opravdanosti proširivanja pčelinjaka i nabavke mašine za pakovanje meda. Sadržaj Opis posla Ispitivanje tržišta Marketinša strategija Organizacija (Menadžment) Finansijska analiza ...opširnije »

Proizvodnja metli - Biznis projekti

thumbnail
Investicioni program, primjer gotovog projekta: Uvođenje proizvodnog programa proizvodnje metli. Rekonstrukcija, adaptacija, proizvodnog i poslovnog prosora i obezbjeđenje trajnih obrtnih sredstava. ...opširnije »

Proizvodnja zidnih i podnih obloga

thumbnail
Gotov program za proizvodnju zidnih obloga Gotovi projekti / programi proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja i voća, uzogaj domaćih životinja i divljači ...opširnije »

Proizvodnja žardinjera - Biznis projekti

thumbnail
Gotov program za izradu žardinjera Gotovi projekti / programi proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja i voća, uzogaj domaćih životinja i divljači ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog