Ukupno 40 knjiga u kategoriji Biznis projekti

Korak do biznisa

thumbnail
Korak do biznisa. Kako da se zaposlim? Šta znam raditi? Šta da poduzmem? Kome da se obratim? Gdje da nađem početni kapital? Koja je procedura za otvoranje poduzeća? Šta je to obrt a šta doo? Koliko mi novaca trab da započnem biznis? ...opširnije »

Vodič za startap preduzeća

thumbnail
Kada pokrećete sopstveni posao suočavate se sa mnoštvom pitanja i izazova: da li ja to mogu; da li imam dovoljno dobru ideju; kako da sastavim biznis plan; gde da pronađem novac; koliko mi je novca potrebno; šta sve treba da znam i uradim na početku; koje su najčešće zamke biznisa i kako da ih izbegnemo... Ni ...opširnije »

Izrada biznis plana

thumbnail
Šta je to biznis plan? Kako izraditi dobar i uspiješan biznis plan? Šta sve trebate znati da bi vaš biznis plan bio uspiješan i prihvaćen? ...opširnije »

Investicioni program proizvodnje peleta

thumbnail
Govoreći o razvoju te mogućnostima korištenja peleta i biomase austrijski su stručnjaci naglasili kako je u Austriji trenutačno oko 35.000 uređaja za grijanje na pelet, a gotovo svaki drugi od njih je u gornjoaustrijskom kućanstuv. ...opširnije »

Vodič za poduzetnike

thumbnail
Vodič za buduće poduzetnike. Ova brošura je namijenjena onima koji žele osnovati nova ili razviti već postojeća mala i srednja poduzeća. Napisana je jednostavnim rječnikom koji je razumljiv početnicima, ali isto tako sadrži korisne savjete i informacije za poduzetnike sa više iskustva. Da bi se stvorile p ...opširnije »

Biznis plan plantaže kupine

thumbnail
Kupina je kao voćna vrsta u našoj zemlji, a posebno u BiH, za mnoge proizvođače nova i još nedovoljno poznata kultura, jer je u proizvodnju počela da se uvodi tek prije tridesetak godina. Kao voćna kultura, kupina im a veliki privredni značaj. Plodovi kupine su pogodni i veoma tražen i za raznovrsnu dom ...opširnije »

Zasad jabuke - Biznis projekat

thumbnail
Gotov biznis plan za podizanje i uzgoj zasada jabuke. ...opširnije »

Pčelarstvo - Biznis planovi

thumbnail
Ovaj biznis plan je urađen radi provjere ekonomske opravdanosti proširivanja pčelinjaka i nabavke mašine za pakovanje meda. Sadržaj Opis posla Ispitivanje tržišta Marketinša strategija Organizacija (Menadžment) Finansijska analiza ...opširnije »

Proizvodnja metli - Biznis projekti

thumbnail
Investicioni program, primjer gotovog projekta: Uvođenje proizvodnog programa proizvodnje metli. Rekonstrukcija, adaptacija, proizvodnog i poslovnog prosora i obezbjeđenje trajnih obrtnih sredstava. ...opširnije »

Proizvodnja zidnih i podnih obloga

thumbnail
Gotov program za proizvodnju zidnih obloga Gotovi projekti / programi proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja i voća, uzogaj domaćih životinja i divljači ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog