Ukupno 106 knjiga u kategoriji Ostalo

Kako napisati seminarski rad

thumbnail
Seminarski rad je stručni rad u kojem student stiče prva istraživačka iskustva. Temu seminarskog rada on bira sam ili uz pomoć profesora. Seminarski rad obuhvata jednu uže područije određene teme.

U ovom članku vam poklanjam upustvo za izdradu seminarskog rada, sa svim tehničkim uputama i savjeti ...opširnije »

Kako do posla u 21. vijeku + 444 saveta za uspješnu karijeru

thumbnail
Koji su najlakši načini da dođete do posla? Koji je najbolji odabir škole ili fakulteta? Kako znati koji posao će biti odlično plaćen? Replace with the name of your product Pronađite odgovore na pitanja koja muče svakog od nas – pitanja koja utiču ne samo na našu karijeru, već i na čitav naš ži ...opširnije »

Biciklistički priručnik

thumbnail
Biciklizam je pojam koji označava korištenje bicikla, ali i bilo kojeg prijevoznog sredstva pokretanog isključivo ljudskom snagom. Bicikli su se pojavili u 19. stoljeću i trenutno ih u svijetu ima oko milijardu. Kao prijevozno sredstvo vrlo su učinkoviti: utrošak energije je mali, omogućuju fizičku aktivnost, n ...opširnije »

Održavanje bicikla - upustvo

thumbnail
Pravilna upotreba i održavanje vašeg bicikla smanjuju rizik oštećenja bicikla i ozljede vozača.Uputstvo za upotrebu sadrži upozorenja na posljedice nepravilnog održavanja,pregledavanja vašeg bicikla odnosno nepoštivanje savjeta o sigurnoj vožnji.Takoñer su na raspolaganju informacije o radu, sigurnosti i ser ...opširnije »

Mediji, propaganda i sistem

thumbnail
U svojim analizama političke stvarnosti i kapitalističke demokracije, Noam Chomsky, najpoznatiji suvremeni lingvist i najznačajnije ime suvremenog anarhizma, često polazi od glasovitog paradoksa kojeg je definirao škotski filozof David Hume – od “paradoksa vlasti”. Prema Humeu, jedan od najzanimljivijih p ...opširnije »

Kopovska jezera tuzlanskog kantona

thumbnail
Na degradiranim površinama područja Tuzle, uslijed površinske eksploatacije uglja došlo je do formiranja novih vodenih tijela –kopovskih jezera. Ova jezera čine specifičnu vrstu vještačkih akumulacija, koja nastaju punjenjem završnog kratera vodom po prestanku drenažnog i eksploatacionog procesa, i ...opširnije »

Šta morate znati o životu i radu u inozemstvu

thumbnail
Maštate li o promjeni okoline? Želite li razviti svoje profesionalne i osobne vještine? Imate li poteškoća s pronalaženjem posla u blizini doma? Zanima li vas otkrivanje drugih zemalja i kultura? Hoće li vaše vještine možda više vrijediti poslodavcu u drugoj europskoj zemlji? Jeste li sprem ...opširnije »

Šta morate znati o životu u Njemačkoj?

thumbnail
Planirate se preseliti u Njemačku ili ste nedavno došli u Njemačku i namjeravate tu ostati živjeti? Takav korak sa sobom nosi brojne promjene. Ova brošura služi kao pomoć u snalaženju te vam s osnovnim informacijama pomaže da se što brže snađe te i uklopite u svojoj novoj domovini. Vjerojatno i ...opširnije »

Vodič z apočetnike u akvaristici

thumbnail
Ovaj vodič ima jedan jedini cilj; potpunim početnicima u akvaristici odgovoriti na temeljna pitanja koja ih muče u počecima ili prije početaka bavljenja kvaristikom. Smjernice koje će ovdje biti izložene temelje se na podacima iz literature za početnike i na praktičnim iskustvima akvarista koji su sudjelovali ...opširnije »

Atlas oblaka

thumbnail
Priručnik za opažanje oblaka i drugih meteora. Prva objavljena klasifikacija oblaka datira tek u početak 19. stoljeća i djelo je Lamarcka (1802.). Taj slavni prirodoslovac nije išao na to da klasificira sve oblake; on se ograničio na razlikovanje određenih oblika, koji su mu izgledali manifestacijom općih uzr ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog