Ukupno 4 knjiga u kategoriji Audio i video obrada
Sve na jednom mjestu o audio i video obradi. Tutorijali, skripte, tekstovi i video tutorijali.

Adobe After Effects

thumbnail
After Effects je sofisticirani program za komponovanje, animiranje i pravljenje slojevitih vizuelnih efekata. Vrlo često, After Effects (AE) se koristi za pravljenje pokretne grafike, takve kao što su video montaže, animirani logotipi, specijalni titlovi i logotipski efekti za televiziju. Takođe, AE može da se ...opširnije »

Adobe Premiere tutorial

thumbnail
Adobre Premiere jedan je od najboljih programa za obradu video materijala. U ovom tutorijalu možete savladati kompletan program i raditi svoje prve video uratke. ...opširnije »

Adobe After Effects - tutorial

thumbnail
Odličan i obiman tutorijal na engleskom jeziku za Adobe After Effects CS5.5 na 600 stranica. Tutorijal je podjeljen u nekoliko segmenata/dijelova; od planiranja projekta do obrade i rendanja gotovog videa. Također ima i dosta preporuka za dodatno usavršavanje i online treninge. ...opširnije »

Montaža video materijala

thumbnail
Sama riječ „montaža“ nije usko vezana uz neki određeni program koju služi za obradu video materijala, već je to postupak kojim video materijal sa kamere uvlačimo u kompjuter, pregledavamo te „režemo“ i slažemo u jednu smislenu cijelinu. Tehnički postupak nije vrlo složen, i premda postoje razni progr ...opširnije »
Pogledajte još knjiga iz ove oblasti:

Besplatan dizajn za vaš sajt | Templejti za blog